/

Centre medicale

Centre medicale

Primul centru medical al D-nei Dr. Calin Alina-Mihaela a fost infiintat la Galati in anul 2004. De atunci, mai mult de 1000 de paciente gravide au fost monitorizate de catre echipa noastra, cele mai multe sarcini ducand la nasterea unor copii sanatosi. Au fost si situatii in care, cu parare de rau, am diagnosticat diverse malformatii fetale, compatibile sau incompatibile cu viata. Stim cata suferinta este in spate si ne dorim sa fie tot timpul doar cazuri fericite si, ca atare, suntem foarte atenti in perioada sarcinii sa facem tot ce este uman posibil, astfel incat pacientele sa beneficieze de informatii clare, si, daca este cazul, de un diagnostic precoce si complet al respectivelor malformatii, urmat de recomandarea de evolutivitate.

Ne bucura faptul ca in centrele noastre medicale au fost diagnosticate si tratate cu succes peste 500 de cazuri de infertilitate a cuplului, algoritmul nostru de tratament al sterilitatii cuplului dovedindu-si din plin eficienta.

In anul 2011, datorita cererilor de servicii de specialitate tot mai numeroase din orasul vecin, Braila, am decis sa deschidem si aici un cabinet unde, pe langa servicii de ginecologie, mai efectuam si servicii medicale de alta specializare precum medicina interna si ecografie.

Am dotat cele doua centre medicale cu aparatura de ultima generatie care ofera posibilitati de diagnostic precoce al afectiunilor din sfera genito-mamara, posibilitati de monitorizare a sarcinii si de diagnosticare precoce a malformatiilor fetale.

Aparatele pe care ne bazam:

Ecograf Voluson