/

Despre mine

Despre mine

Sunt medic primar obstetrica-ginecologie, doctor in stiinte medicale, profesor universitar la Facultatea de Medicina si Farmacie a Universitatii Dunarea de Jos din Galati, membra ISUOG (The International Society for Ultrasound in Obstetrics and Gynecology) si ESHRE (European Society of Human Reproduction and Embryology).

Am dezvoltat competente in medicina materno-fetala, tratamentul infertilitatii cuplului si reproducere umana asistata, histeroscopie, laparoscopie, colposcopie si ecografie obstetricala si ginecologica.

Dedic cu drag timp, deci viata, ca sa imi sprijin pacientele sa dea cu usurinta viata sufletelelor care doresc sa vina in lumea noastra. Cred cu tarie ca a urmari corect sarcina viitoarei mame este o arta. Imi perfectionez permanent algoritmul de tratament pentru infertilitate, astfel incat cat mai multe familii sa poata simti binecuvantarea de a avea un bebelus sanatos. Sustin ideea ca, pentru a duce o viata sanatoasa din punct de vedere ginecologic, este important ca femeia sa constientizeze importanta controlului periodic si sa tina cont de sfatul medicului.